Acum citesti:
3 dosare penale pentru șoferi băuți și fără permise
Intreg articolul 2 minute de lectura

3 dosare penale pentru șoferi băuți și fără permise

În ultimele 24 de ore, în cadrul acțiunilor desfășurate în trafic în vederea prevenirii accidentelor de circulație, polițiștii rutieri au constatat mai multe infracțiuni la regimul rutier. Astfel, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au fost sesizați miercuri în jurul orei 19, despre faptul că în zona intersecției străzilor Podului – Viilor din municipiul Sibiu, un conducător auto a avariat scocurile mai multor imobile. La fața locului, polițiștii rutieri au identificat autoturismul, stabilind faptul că acesta era condus de un sibian în vârstă de 38 de ani, care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul și care se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul testului efectuat cu aparatul etilotest indicând valoarea de 0,79 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul de către o persoană ce nu deține permis de conducere și conducerea unui vehicul cu alcoolemie peste limita legală.

În localitatea Dealu Frumos, polițiștii rutieri au oprit pentru control în trafic o motocicletă care nu avea montată plăcuță cu număr de înmatriculare/înregistrare iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că motocicleta era condusă de un tânăr de 18 ani, domiciliat în orașul Agnita, care nu deține permis de conducere. Totodată, polițiștii au constatat că motocicleta este neînmatriculată. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

În sfârșit, pe Drumul Județean 106, în localitatea Nocrich, polițiștii rutieri au oprit pentru control în trafic un ansamblu de autovehicule format dintr-un autoturism ce tracta o remorcă. Polițiștii rutieri au constatat că ansamblul de autovehicule este condus de un bărbat, în vârstă de 28 de ani, domiciliat în Metiș, care nu deține permis de conducere corespunzător categoriei de autovehicule din care ansamblul face parte.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.