Acum citesti:
Alcool la volan sau circulație fără permis, pe șoselele din județ
Intreg articolul 2 minute de lectura

Alcool la volan sau circulație fără permis, pe șoselele din județ

În data de 7 septembrie, în jurul orei 8, în municipiul Sibiu, pe Calea Poplăcii, polițiștii rutieri au identificat un conducător auto aflat la volan deși nu are acest drept. Este vorba despre un sibian în vârstă de 52 de ani, al cărui drept de a conduce autovehicule a fost anulat după ce, în cursul anului 2016, a fost depistat conducând cu alcoolemie peste limita legal admisă. Sibianul este din nou cercetat penal, de această dată pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană al cărei drept de a conduce a fost anulat.

În data de 7 septembrie în jurul orei 19, pe DJ 105G, în afara localității Râu Sadului, polițiștii au oprit pentru verificări un ATV condus de către un bărbat în vârstă de 27 ani, din comuna Sadu. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că autovehiculul este meînmatriculat, iar cel care îl conducea  nu deține permis de conducere. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau

În data de 7 septembrie, în jurul orei 19.15, pe DJ 141B, a fost depistat un tânăr în vârstă de 17 de ani care conducea un moped neînregistrat în afara localității Richiș. Pe numele tânărului, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

În data de 7 septembrie, în jurul orei 3.50, pe DN 1, pe raza localității Bradu, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe direcția Brașov – Sibiu. În urma verificării conducătorului auto, un bărbat în vârstă de 28 de ani, domiciliat în jud. Prahova, polițiștii au constatat că dreptul său de a conduce este suspendat, după ce, în data de 2 septembrie 2017 a fost depistat conducând sub influența alcoolului. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are acest drept suspendat.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.