Acum citesti:
FOTO: Accident grav pe autostradă, un poliţist este în comă
Intreg articolul 2 minute de lectura

FOTO: Accident grav pe autostradă, un poliţist este în comă

Accident grav pe autostradă, în apropiere de Aciliu. Un poliţist a fost lovit de un TIR şi a fost grav rănit. Agentul de doar 26 de ani a fost transportat de urgenţă cu un elicopter SMURD la spitalul din Târgu Mureş, el fiind în comă indusă.

Accidentul s-a produs pe sensul de mers Sibiu-Sebeş, poliţistul era în misiune şi verifica un TIR ce staţiona pe banda de urgenţă iar în timp ce mergea spre acesta a fost lovit de un alt TIR şi proiectat în parapeţi. „Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este oprită pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, pe sensul de mers către Deva, între kilometri 274 şi 275, în zona localităţii Aciliu, din cauza unui incident rutier în care un poliţist coborât pe banda de urgenţă din echipajul pe care-l conducea, a fost acroşat de un tir într-un parapet aflat în afara părţii carosabile. În urma evenimentului poliţistul a fost rănit grav, urmând a fi transportat de urgenţă la spital.” aanunţat Centrul INFOTRAFIC

Poliţistul a fost preluat de pe autostradă de un elicopter SMURD şi transportat de urgenţă la spitalul din Târgu Mureş pentru investigaţii, starea lui este însă foarte gravă.

Traficul rutier a fost blocat pe autostradă şi deviat pe DN1, între localităţile Sălişte şi Cunţa.

politist accidentat pe autostrada
politist accidnetat pe autostrada 3
politist accidentat pe autostrada 2
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.