Acum citesti:
Un tânăr de 19 ani reținut pentru tâlhărie. A furat un portofel
Intreg articolul 2 minute de lectura

Un tânăr de 19 ani reținut pentru tâlhărie. A furat un portofel

Un tânăr de 19 ani a fost reţinut de poliţişti după ce, împreună cu un băiat de 13 ani, a agresat un bărbat şi i-a furat portofelul. S-a întâmplat pe strada Uzinei, pe data de 2 septembrie, aproape de miezul nopţii. Cei doi l-au lovit pe bărbat, i-au luat portofelul iar apoi au fugit, fiind prinşi acum de către oamenii legii.

„În continuarea cercetărilor privind identificarea autorilor unei tâlhării înregistrate în data de 2 septembrie în municipiul Sibiu, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Sibiu au reţinut un sibian în vârstă de 19 ani faţă de care există suspiciunea rezonabilă că ar fi săvârşit infracţiunea de tâlhărie calificată. În fapt, în data de 2 septembrie, în jurul orei 23,30, pe strada Uzinei din municipiul Sibiu, două persoane de sex masculin au lovit şi au sustras portofelul unui sibian. În urma verificărilor efectuate, s-a reuşit identificarea presupuşilor autori, un minor în vârstă de 13 ani, respectiv un tânăr în vârstă de 19 ani, ambii domiciliaţi în judeţul Sibiu.” a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu

Tânărul de 19 ani a fost reţinut de către poliţişti şi va fi dus în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă, el fiind cercetat pentru tâlhărie calificată.

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.