Acum citesti:
Un copil de 13 ani a furat maşina unchiului şi a izbit-o într-un stâlp
Intreg articolul 2 minute de lectura

Un copil de 13 ani a furat maşina unchiului şi a izbit-o într-un stâlp

Un copil de 13 ani din Avrig a furat maşina unchiului său în miez de noapte şi a plecat la plimbare cu alţi trei prieteni. Băiatul a pierdut însă controlul volanului şi s-a izbit cu maşina întrun stâlp de electricitate. Copiii nu au fost răniţi însă au fugit cu toţii de la locul accidentului.

„În data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 00,15, polițiștii rutieri au fost solicitați să intervină pentru soluționarea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale produs în orașul Avrig, pe strada Cânepii. La fața locului, s-a constatat că un autoturism a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice, conducătorul auto și pasagerii părăsind locul producerii evenimentului. În urma verificărilor efectuate, a fost identificată persoana aflată la volan și s-a stabilit  că autoturismul în cauză a fost sustras de pe raza orașului Avrig de către un minor în vârstă de 13 ani, nepot al proprietarului autoturismului, minorul conducând autoturismul pe strada Cânepii, unde, pe fondul lipsei de experiență la volan, a pierdut controlul aupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu stâlpul de susținere a rețelei electrice.” a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu

Băiatul se afla în maşină cu alţi teri prieteni de-ai săi, de 13,14 şi 15 ani. Copiii nu au fost răniţi în urma impactului şi unu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare pentru furt calificat şi conducere fără permis.

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.