5.1 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

UPDATE: Minor lovit de mașină la Bazna. Șoferul era băut și a fugit de la locul accidentului

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Un bărbat de 27 de ani din Bazna a accidentat grav un tânăr de 16 ani. S-a întâmplat pe strada Principală din localitate, în jurul orei 4 dimineața, când bărbatul conducea un autoturism în stare de ebrietate, a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și l-a accidentat pe minor, care se afla pe o alee din zonă. Pietonul a fost transportat în stare gravă la Spitalul Municipal Mediaş, ulterior fiind transferat la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Șoferul nu s-a mulțumit cu ce a făcut, a fugit și de la locul accidentului, fiind găsit mai târziu de polițiști la domiciliu. La testarea cu aparatul etilotest, a prezentat un rezultat de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În jurul orei 04,00, un bărbat în vârstă de 27 de ani, domiciliat în localitatea Bazna, a condus autoturismul pe strada Principală din localitatea de domiciliu şi, fiind sub influenţa alcoolului, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a ieşit  de pe carosabil şi a acroşat un pieton, un tânăr localnic în vârstă de 16 ani, care se afla pe o alee din vecinătatea drumului.
În urma accidentului rutier, a rezultat rănirea gravă a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Municipal Mediaş şi, ulterior, la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului, fiind identificat ulterior la domiciliu, iar la testarea cu aparatul etilotest, a prezentat un rezultat de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

Bărbatul va fi acum cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi părăsirea locului producerii accidentului fără încuviinţarea organelor de cercetare.

UPDATE:

Este vorba despre un minor de 16-17 ani, a fost diagnosticat cu multiple fracturi și contuzii. Este internat pe secția Anestezie-Terapie Intensivă, iar starea lui este gravă”, ne-a spus Decebal Toderiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean Sibiu.

 

 

 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect