Acum citesti:
Plan roșu de intervenție într-un accident cu 15 victime
Intreg articolul 2 minute de lectura

Plan roșu de intervenție într-un accident cu 15 victime

Patru autoturisme au fost implicate într-un accident rutier soldat cu un deces și 14 persoane rănite, pe DN 2, pe raza județului Ialomița, la ieșire din orașul Urziceni. ISU Ialomița a activat planul roșu de intervenție. Dintre cele 14 persoane rănite, cinci au fost transportate la spitale din Capitală, iar nouă la spitalul din Urziceni, a informat Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Șase persoane rănite în accidentul care a avut loc duminică după-amiază în județul Ialomița se află internate la Spitalul de Urgență Floreasca, una dintre acestea în stare gravă, iar celelalte cinci sunt conștiente și urmează să fie investigate, a declarat purtătorul de cuvânt al unității medicale, dr. Bogdan Oprița. Potrivit acestuia, cei cinci pacienți care sunt conștienți prezintă leziuni traumatice toracice și suspiciuni de fractură de membre. „Cei cinci pacienți aduși de la Spitalul din Urziceni sunt stabili, urmează să fie investigați”, a spus Oprița. El a afirmat că pacientul care se afla deja la Spitalul de Urgență Floreasca, rănit în același accident, se află în continuare în stare gravă.

Totodată, purtătorul de cuvânt al Spitalului Sf. Pantelimon, Fiorela Mitoiu, a declarat pentru AGERPRES că în unitatea medicală au fost aduse trei persoane rănite în accident și este posibil să fie adusă o a patra persoană. Din cele trei persoane care se află deja la spital, una se află internată pe secția de terapie intensivă cu traumatism cranio-cerebral grav, un alt pacient, cu fractură de humerus, de femur, cu un traumatism cranio-cerebral, care a intrat în sala de operație și al treilea este pe secția de neurochirurgie.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.