Acum citesti:
Săptămâna prevenirii criminalității
Intreg articolul 1 minute de lectura

Săptămâna prevenirii criminalității

În perioada 02 – 06 octombrie, Poliţia Română a organizat și desfășurat la nivel național a doua ediție 2017 a evenimentului „Săptămâna prevenirii criminalităţii”.

S-au organizat activități de prevenire și informare la care au participat sute de persoane din întreg județul, majoritatea copii și tineri.

Acțiunile au fost susținute de către structura de prevenire a criminalității, în colaborare cu structurile de ordine publică, investigaţii criminale și poliție rutieră, iar ca o necesitate pentru creșterea eficienței demersurilor cu caracter preventiv, au fost implicate instituții publice cu atribuții sau preocupări în domeniul siguranței cetățenilor şi societăți comerciale.

Calendarul de activități pentru săptămâna 02 – 06.10.2017 a cuprins domenii de interes cu tematici aferente, respectiv: prevenirea infracţiunilor contra patrimoniului (cu accent pe furturi, tâlhării, înşelăciuni), prevenirea delincvenţei juvenile şi a victimizării minorilor (cu accent pe siguranţa în mediul on line, trafic de persoane, pornografie infantilă şi cyberbulling), prevenirea infracțiunilor în mediul familial şi siguranța rutieră.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.