Acum citesti:
Jandarmii au prins un hoţ în timp ce fura dintr-o maşină
Intreg articolul 1 minute de lectura

Jandarmii au prins un hoţ în timp ce fura dintr-o maşină

Un echipaj de jandarmi a prins în flagrant un hoţ în timp ce acesta demonta staţia radio dintr-un autoturism. Bărbatul a fost încătuşat imediat şi predat poliţiştilor care acum au deschis un dosar de cercetare penală pentru furt calificat.

„Un echipaj din cadrul Jandarmeriei Sibiu aflat în serviciul de menţinere a ordinii publice pe raza mun. Sibiu a fost direcţionat de către Dispeceratul IPJ Sibiu la intersecţia străzilor Ştefleşti şi Şureanu, pentru a interveni în soluţionarea unei urgenţe. Ajunse imediat la faţa locului, efectivele au surprins un bărbat în vârstă de 44 ani în timp ce demonta staţia radio din interiorul unui autoturism după ce, acesta a spart geamul portierei dreapta spate. Activitatea infracţională a fost împiedicată de către jandarmii care, au procedat la încătuşarea bărbatului şi conducerea lui la sediul Poliţiei Municipiului Sibiu deoarece acesta a încercat să se sustragă măsurilor dispuse.”a declarat Floriana Picioiu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Sibiu

Poliţiştii continuă acum cercetările în acest caz iar bărbatul s-a ales cu dosar penal, fiind cercetat pentru furt calificat.

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.