Acum citesti:
Se reia furnizarea apei in Selimbar si Cartierul Arhitectilor
Intreg articolul 1 minute de lectura

Se reia furnizarea apei in Selimbar si Cartierul Arhitectilor

SC Apă Canal SA Sibiu anunță că începând cu marți, ora 09,00, au fost făcute manevrele de repunere în funcțiune a alimentării cu apă potabilă pentru Șelimbăr și Cartierul Arhitecților din Cisnădie.

Lucrările de remediere la aducțiunea ”Cibin 2” aparținând Sistemului de Gospodărire a Apelor a fost încheiată luni seara, la orele 22,00, însă repunerea în funcțiune a aducțiunii în lungime de peste 15 km, care leagă Barajul Gura Rîului de Uzina ”Dumbrava” este un proces complex ce se desfășoară în decursul a aproximativ 17 ore.

”În momentul de față se monitorizează în mod constant aportul de apă brută în Uzina ”Dumbrava” și sunt efectuate reglaje continue ale liniei de tratare, astfel încât să poată fi reluată furnizarea apei potabile la parametrii normali în cel mai scurt timp posibil”, anunța Apa Canal.

Pe măsura acumulării de apă potabilă în rezervorele de înmagazinare, în cursul zilei de astăzi va fi reluată, treptat, alimentarea cu apă pentru locuitorii blocurilor – turn din municipiul Sibiu ( cei de la etajele superioare ), localitățile Ocna Sibiului, Șura Mare, Șura Mică, Cristian, Păuca, Presaca și Loamneș.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.