Acum citesti:
Sitterli a plecat din PSD. Foștii colegi acuză: Trădare
Intreg articolul 2 minute de lectura

Sitterli a plecat din PSD. Foștii colegi acuză: Trădare

Conducerea organizației județene a Partidului Social Democrat îl acuză de trădare pe Ovidiu Sitterli, deputat social democrat care și-a anunțat demisia din PSD. Conducerea social democraților sibieni îl acuză de trădare pe Sitterli și spune că acesta nu a fost capabil să se ridice la înălțimea așteptărilor sibienilor.

„Am luat act de faptul că domnul Ioan Ovidiu Sitterli a ales să îşi dea demisia din cadrul partidului, alegând să-şi continue activitatea pe cont propriu, desi a fost votat de către sibieni pe lista Partidul Social Democrat pentru funcţia de deputat în  Parlamentul României. Domnul Sitterli datorează mult acestui Partid. A fost prefect, numit de guvernul Romaniei USL, a fost candidat PSD pentru Primăria Municipiului Sibiu, unde a dezamăgit prin faptul că nu a câştigat Primăria. Mai mult decât atât, rezultatul obţinut a fost sub scorul partidului la nivelul municipiului Sibiu.

Deşi a fost creditat cu funcţia de Preşedinte Interimar al Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu, a fost din nou depăşit de situaţie, dându-şi DEMISIA. Nici în funcţia de parlamentar nu a avut rezultate, remarcându-se  printr-o singură propunere legislativă, şi aceea recentă, iniţiativă care nu a avut drept scop bunăstarea românilor şi nici nu a avut legătură cu Programul de Guvernare al PSD. Am încercat să purtăm discuţii cu domnul deputat pentru a-l determina să-şi facă datoria faţă de cetăţenii României, dar acesta a refuzat orice dialog. În loc să muncească în interesul românilor, domnul Sitterli a ales calea cea mai uşoară: DEMISIA. Prin gestul lui de trădare, considerăm că domnul Sitterli datorează scuze sibienilor, pentru că nu a fost capabil să se ridice la înălţimea aştepărilor electoratului care i-a acordat votul de încredere”, se arată într-un comunicat de presă al PSD Sibiu.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.