Acum citesti:
Conferință: obiceiuri de inteligență emoțională
Intreg articolul 2 minute de lectura

Conferință: obiceiuri de inteligență emoțională

Zoltan Veres, speaker, trainer si coach, acreditat și certificat la nivel international de organizatia mondiala Six Seconds din Statele Unite, va susține o conferință gratuită pentru dezvoltarea inteligenței emoționale, abilitatea secolului 21. Acesta va vorbi despre “9 Obiceiuri de Inteligență Emoțională ca să fii în controlul vieții tale și să nu-ți mai faci rău singur”, în 19 octombrie, la Hotel Ramada, în Sibiu.

Conferința va detalia ce înseamnă conceptul de Inteligență Emoțională (EQ) și cum ne ajută acesta în viața de zi cu zi acasă, la serviciu și în relațiile cu ceilalți. Pentru a ne dezvolta mai bine EQ-ul și ca să luăm decizii mai conștiente, Zoltan Veres va prezenta nouă obiceiuri de EQ aplicabile imediat prin metode concrete, care ne ajută să gestionăm emotiile mai bine in situatiile cu care ne confruntam.

“Sunt stări emoționale pe care le resimțim tot mai puternic și cel mai des în contexte de muncă. Viteza cu care lumea se schimbă, provoacă presiunea adaptării rapide, frustrare, anxietate și stres. Ca urmare a procesului crește nevoia umană de a putea gestiona emoțiile, ce ne pot sabota în diverse contexte. Soluția la această nevoie, este cultivarea inteligenței emoționale. “, spune Zoltan Veres.

Vor avea loc două sesiuni ale conferinței, una în cursul dimineții, începând cu ora 10.00 și a doua, începând cu ora 17.30.

Evenimentul se adresează tuturor celor care doresc să-și dezvolte relații mai sănătoase cu oamenii din jur, să ia decizii mai echilibrate și să găsească soluții practice la problemele lor actuale.

Înscrierea se face prin formular aici si necesita rezervarea locului din timp.

Conferința face parte din turneul național de evenimente cu tema Inteligenței Emoționale, care se desfășoară deja pentru al doilea an consecutiv.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.