Acum citesti:
Peste 1.700 de joburi în municipiu și județ. Oferte pentru toate meseriile
Intreg articolul 2 minute de lectura

Peste 1.700 de joburi în municipiu și județ. Oferte pentru toate meseriile

La nivelul judeţului Sibiu sunt disponibile în această săptămână 1.764 locuri de muncă vacante oferite de către 92 de angajatori. Din totalul locurilor de muncă oferite, 153 deposturi se adresează persoanelor cu studii superioare. Se caută printre altele, auditor intern,analist calitate,controlor calitate, farmacist diriginte, funcţionar administrativ,inginer chimist, inginer producţie, inginer mecanic, inginer de sistem software, inginer textile, pielărie, inginer zootenist, logistician gestiune flux, manager proiect, programator, proiectant inginer mecanic, şef birou sau specialist în domeniul calităţii, în timp ce 1.611 posturi sunt pentru persoanele cu studii primare, gimnaziale, profesionale, liceale, post-liceale sau fără studii.

21 de joburi sunt pentru șoferi de autoturisme, camionete și autobuze, iar 3 posturi sunt oferite pentru controlori calitate. Alte 164 de locuri de muncă disponibile sunt pentru muncitorii necalificați în industria confecțiilor, iar 17 locuri de muncă pentru ingineri producție. 20 de posturi sunt oferite agenților de securitate, iar 13 locuri de muncă sunt pentru manipulanți mărfuri. Ofertă de locuri de muncă se înregistrează și la operatori la mașini-unele automate și semiautomate, unde sunt oferite 110 joburi, 26 de locuri de muncă fiind oferite și pentru zidari. În același timp sunt oferite 41 de posturi pentruelectricieni și 53 de joburi pentru operator la mașini-unelte cu comandă numerică. Sibienii aflați în cautarea unei slujbe mai au la dispoziție posturi de operatori mase plastice, ospătari, tâmplari, programatori, stivuitoriști sau vânzători.

Lista completă a posturilor disponibile poate fi consultată la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, strada Morilor numărul 51 A.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.