8 C
Sibiu
joi, aprilie 25, 2024

Un șofer băut și fără permis a lovit o mașină

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Vineri seara în jurul orei 22, în municipiul Mediaș, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din județul Alba, a condus un autoturism pe strada Avram Iancu, iar la intersecția cu strada Dealului, pe fondul lipsei de experiență în conducere și al conducerii sub influența alcoolului, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar.
Din eveniment au rezultat doar pagube materiale. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că șoferul nu deține permis de conducere, iar la testarea alcoolscopică rezultatul a fost de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului. Pe numele proprietarului autoturismului, un bărbat în vârstă de 47 de ani, Copșa Mică, aflat în autoturism în momentul producerii evenimentului, a fost întocmit dosar penal de cercetare pentru săvârșirea infracțiunii de încredințare a unui autoturism unei persoane care nu deține permis de conducere.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Bronz și calificare la barajul pentru Olimpiada Internațională de Informatică pentru un elev din Mediaș

Rezultat excepțional pentru învățământul din Mediaș, un elev al Școlii Naționale de Gaz obținând o performanță remarcabilă.O medalie de...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect