13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

“Zilele Medicinei de Urgenţă Sibiene”, în noiembrie

Cele mai citite

În perioada 3-5 noiembrie 2017, respectiv 10-12 noiembrie 2017, în municipiul Sibiu va avea loc Simpozionul “Zilele Medicinei de Urgenţă Sibiene”, ediţia a XIV-a. Activitatea va fi organizată de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu și Facultatea de Medicină din municipiul Sibiu.
În cadrul evenimentului vor fi prezentate lucrări științifice, vor avea loc cursuri teoretice, ateliere practice, dar și un exercițiu de descarcerare. Scopul acestui simpozion este atât de promovare a medicinei de urgență prespitalicești în rândul studenților Facultății de Medicină din Sibiu și pregătirea acestora în vederea dobândirii competențelor de paramedic, cât și de informare a unui număr cât mai mare de persoane cu privire la importanța cunoașterii și acordării primului-ajutor calificat. Evenimentul se adresează personalului medical, nonmedical, dar și studenților facultăților de medicină și se finalizează cu emiterea unor atestate de absolvire.
Deschiderea evenimentului va avea loc, vineri, 3 noiembrie, la ora 16, în sala Aula Magna a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, unde vor fi prezente aproximativ 400 de persoane, înscrise la acest simpozion.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Retrospectivă. Primarii Sibiului 1990 – 2024

Activitatea Primăriei Sibiu, după Revoluția din 1989, se împarte în două perioade distincte: înainte și după Klaus Iohannis, în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect