13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Sute de tone de materiale antiderapante pe străzile din Sibiu

Cele mai citite

În condițiile ninsorii abundente și însemnate cantitativ (29 litri/mp, strat de zăpadă – 18 cm confom ANM, în 17 ianuarie), echipele și utiliajele de deszăpezire au intervenit continuu în municipiul Sibiu de ieri de la ora 14 și încă se află în teren.  Până în prezent s-au împrăștiat 205 metri cubi de material antiderapant și s-a acționat cu plugurile pe străzi pentru îndepărtarea zăpezii. Acțiunile de deszăpezire au fost efectuate în ordinea priorităților stabilite.
Prioritatea 1 au reprezentat-o  viaductele, drumurile în pantă și rampă, străzile și piețele din centru și principalele artere din oraș. Din cauza ninsorii abundente pe acestea s-a trecut cu utilajele de 3-4 ori pentru a se reuși deszăpezirea. În paralel s-a intrat și pe străzi din cartiere. În această dimineață, la ora 9.30 se aflau în teren 10 utilaje care degajează zăpada și împrăștie antiderapant și 30 de municitori care deszăpezesc manual zonele pietonale.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Copșa Mică are o autospecială de stingere a incendiilor

După ani de numeroase încercări de a obține o autoutilitară funcțională de stingere a incendiilor, acest lucru s-a realizat...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect