4.1 C
Sibiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Bătrână de 84 de ani tâlhărită în propria casă de doi copii

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

O bătrână de 84 de ani a fost tâlhărită în propria casă de doi copii. Aceștia au mers la femeie, sub pretextul că îi vor face reparații la balcon iar apoi i-au luat geanta în care se aflau doar documente personale. Cei doi băieți de 14 și. respectiv 15 ani au fost prinși de polițiști.
”Polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Sibiu au identificat și prins doi minori bănuiți că ar fi tâlhărit o sibiancă în vârstă de 84 de ani, chiar în locuința acesteia. În fapt, în data de 20 februarie, în jurul orei 11,00, cei doi minori, sibieni în vârstă de 14, respectiv 15 ani, au convins victima să le permită să pătrundă în locuință sub pretextul executării unor lucrări de reparație la balcon. În scurt timp de la intrarea în apartament, minorul în vârstă de 14 ani a sustras geanta femeii, care, în încercarea de a se opune tâlhăriei, a căzut fără a suferi vătămări corporale grave. Cei doi minori au părăsit în fugă locuința, fiind identificați și prinși de polițiști pe raza municipiului Sibiu, bunurile fiind recuperate în totalitate.” a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu
Băiatul de 14 ani este cercetat pentru tâlhărie iar cel de 15 ani pentru complicitate la tâlhărie. Minorii urmează să fie expertizați pentru a se stabili dacă au avut discernământ în momentul comiterii faptei.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Banca Națională a României și-a deschis porțile

În contextul aniversării a 144 de ani de la înființare, Banca Națională a României a organizat cea de-a patra...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect