5.1 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Doi tineri din Sibiu au furat bijuterii de aproape 40.000 de lei și urmau să fugă din țară

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Doi tineri din Sibiu au furat bijuterii în valoare de aproape 40.000 de lei și urmau să fugă din țară. Ei au fost prinși la graniță, la punctul de frontieră Calafat și predați apoi polițiștilor din Sibiu. Instanța a dispus arestarea lor preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.
”În data de 22 februarie, în jurul orei 20,00, un sibian a reclamat faptul că două persoane au pătruns în incinta societății comerciale pe care o administrează, în municipiul Sibiu, de unde au sustras mai multe bijuterii, valoarea prejudiciului ridicându-se la suma de aproximativ 38.000 de lei. În cauză s-au declanșat investigații sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar în data de 24 februarie, polițiștii sibieni au identificat persoanele bănuite de săvârșirea faptei, doi sibieni cu vârsta de 25, respectiv 29 de ani. În cursul aceleiași zile, bănuiții au fost identificați și prinși în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, în timp ce încercau să părăsească teritoriul României.” a declart Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu
Cei doi tineri au fost predați apoi polițiștilor din Sibiu care i-au dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă iar magistrații au admis această măsură. Ce doi sibieni sunt cercetați pentru furt calificat.
 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Egal pentru FC Hermannstadt cu Botoșani. Gol fenomenal marcat de Neguț

FC Hermannstadt a terminat la egalitate, scor 1-1, partida de vineri după amiaza cu FC Botoșani. Sibienii au evoluat...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect