5.1 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Peste 1.200 de locuri de muncă pentru sibieni. Află ce meserii sunt căutate

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

La nivelul judeţului Sibiu sunt disponibile în această săptămână un număr de 1.232 locuri de muncă vacante oferite de către 79 de angajatori. Din totalul locurilor de muncă oferite 59 de posturi se adresează persoanelor cu studii superioare, respectiv analist calitate, asistent manager,ecolog, inginer producţie, inginer mecanic,inginer de sistem software, manager proiect, medic stomatolog, proiectant inginer mecanic sau şef serviciu, în timp ce 1.173 posturi sunt pentru persoanele cu studii primare, gimnaziale, profesionale, liceale, post-liceale sau fără studii.
36 de joburi sunt pentru șoferi de autoturisme, camionete și autobuze, iar 10 posturi sunt oferite pentru controlori calitate. Alte 21 de locuri de muncă disponibile sunt pentru muncitorii necalificați în industria confecțiilor, iar 13 locuri de muncă pentru ingineri instalații pentru construcții. 15 posturi sunt oferite agenților de securitate, iar 14 locuri de muncă sunt pentru mecanici auto. Ofertă de locuri de muncă se înregistrează și la pavatori, unde sunt oferite 15 joburi, 48 de locuri de muncă fiind oferite și pentru zidari. În același timp sunt oferite 17 posturi pentru electricieni și 85 de joburi pentru operator la mașini-unelte semiautomate și automate. Sibienii aflați în cautarea unei slujbe mai au la dispoziție posturi de operatori mase plastice, ospătari, tâmplari, programatori, stivuitoriști sau vânzători.
Lista completă a posturilor disponibile poate fi consultată la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, strada Morilor numărul 51 A.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Egal pentru FC Hermannstadt cu Botoșani. Gol fenomenal marcat de Neguț

FC Hermannstadt a terminat la egalitate, scor 1-1, partida de vineri după amiaza cu FC Botoșani. Sibienii au evoluat...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect