16.2 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Un sibian și-a omorât soția în bătaie pe fondul unei crize de gelozie

Cele mai citite

UPDATE 2 – Comunicat Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu
La data de 13.08.2018, lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu – Serviciul de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi cu privire la decesul unei persoane de sex feminin (H.A.), în vârstă de 61 de ani, pe strada Bîrsei, cartierul Ştrand, din mun. Sibiu.
Din cercetările efectuate s-a reţinut următoarea situaţie de fapt: La data de 13.08.2018, în jurul orelor 16,00, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, suspectul H. I., în vârstă de 63 de ani din mun. Sibiu, pe fondul geloziei, fiind ferm convins că soţia sa îl înşeală de mai mulţi ani cu un alt bărbat, a lovit-o de mai multe ori cu pumnii în zona feţei şi a corpului, provocându-i multiple leziuni traumatice, care au condus la decesul acesteia, deces ce a fost constatat de un echipaj SMURD, în jurul orelor 19,30.
Împotriva suspectului a fost luată măsura preventivă a reţinerii pe o durată de 24 de ore, aceasta urmând să expire în data de 15.08.2018, la ora 5,00. În funcţie de constatările preliminare efectuate de către Serviciul de Medicină Legală Judeţean Sibiu, urmează a fi pusă în mişcare acţiunea penală împotriva suspectului şi a fi prezentat în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
Pe parcursul cercetărilor penale, procurorii au beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul: Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu – Serviciul de Investigaţii Criminale.
UPDATE – Ce spune prim procurorul Paechetulu ide pe lângă Tribunalul Sibiu despre eveniment. „Așteptăm constatările preliminare de la Serviciul de Medicină Legală Sibiu. Inculpatul urmează a fi audiat și prezentat Tribunalului Sibiu cu propunere de arestare preventivă”, a precizat Ion Veștemean, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.
Un bărbat de 63 de ani și-a omorât soția, în vârstă de 61 de ani, pe fondul unei crize de gelozie. Tragedia s-a petrecut luni seara în jurul orei 19 pe strada Bârsei din municipiul Sibiu. Bărbatul și-a bătut soția cu pumnii și picioarele, aceasta suferind un șoc hemoragic. Un echipaj de prim ajutor a ajuns la locuința celor doi, însă personalul medical nu a mai avut altceva de făcut decât să constate decesul femeii. Soțul gelos și-a recunoscut fapta, a fost reținut și cel mai probabil încursul zileide astăzi va fi arestat preventiv pentru comiterea infracțiunii de omor.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

All 4 Sport Sibiu, noi performanțe la campionatele regionale de înot

Micii sportivi de la Clubul All 4 Sport Sibiu s-au întors cu rezultate notabile de la Campionatele Regionale de...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect