5.1 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

La Mediaș prinde contur un nou cartier de case pentru tineri

Cele mai citite

Cartierul Daniel Thellmann Medias 7

Un nou cartier îți face „apariția” în municipiul de pe Târnava Mare. Este vorba despre noul cartier „Daniel Thellmann”, unde au fost atribuite mai multe loturi de teren persoanelor cu vârsta până în 35 de ani, care au dorit să își construiască locuințe. Un număr de 10 case deja sunt în construcție, urmând ca în perioada imediat următoare să fie programată licitația pentru desemnarea constrcutorului care se va ocupa de amenajările exterioare, lucrările urmând să fie încheiate până în luna septembrie a anului viitor.

„Lucrurile înaintează și în acest cartier și suntem în faza licitației pentru amenajările exterioare. Termenul de finalizare este toamna anului viitor și eu cred că în scurtă vreme acesta va fi un cartier frumos al Mediașului”, a spus primarul Teodor Neamțu.

Odată cu atribuirea loturilor de teren pentru construirea de locuinţe de către tineri, consilierii locali medieșeni au aprobat și proiectul privind realizarea utilităţilor în cartierul situat în apropierea străzii Bucegi. Practic, amenajările exterioare fac referire la realizarea reţelei stradale, amenajarea trotuarelor, realizarea reţelelor de alimentare cu apă şi canalizare, care vor fi racordate celor existente pe strada Bucegi şi realizarea reţelei electrice.

74 de loturi de teren sunt disponibile în cartierul „Daniel Thellmann”.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Fetiță de 7 ani, lovită pe o trecere de pietoni din Cisnădie

O fetiță de 7 ani a fost rănită, miercuri seara, într-un accident rutier produs în Cisnădie, pe strada Grigore...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect