13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Tibi Marian: 30 de artiști cântă pe scena Media Music Awards de anul acesta

Cele mai citite

Cea de-a treia ediție a celui mai așteptat eveniment muzical al anului, Media Music Awards, va aduce în Piața Mare din Sibiu cei mai în vogă artiști de pe piața muzicală. Evenimentul va avea loc joi, 18 septembrie, începând cu ora 19. Care sunt surprizele pe care organizatorii le-au pregătit spectatorilor și ce nume noi vor urca pe scena din Sibiu ne spune organizatorul festivalului, Tiberiu Marian.

Artiştii cu cele mai difuzate hituri la radio şi cu cele mai vizionate videoclipuri vor ajunge şi anul acesta la Sibiu. Pe majoritatea îi ştim, cine o să vină din noul val, două-trei nume care urcă pentru prima dată pe scena Media Music Awards?

Într-adevăr, toți artiștii care au fost cel mai difuzați în ultimele 12 luni o să vină la Media Music Awards 2014.Trupa Maxim care a fost lansată MMA 2013, Oana Radu, Nicolle Cherry, Amna, Lidia Buble , Adda, Ami, Akcent, Cargo și 3 Sud Est o să fie pentru prima dată pe scena Media Music Awards. Așadar, venim cu multe noutăți.
Ştiu că înaintea evenimentului, de la 18:00, va avea loc emisiunea MTV Media Music Awards Exclusive Preview. Ce vor putea vedea sibienii înainte să ajungă în Piaţa Mare?
Începând cu ora 18, o să se transmită pe MTV momentul „Green Carpet” , sosirea artiștilor  la eveniment și interviurile date de către aceștia.
3rei Sud Est şi Amna vor concerta pentru prima dată la Media Music Awards, ce vor cânta la Sibiu? Vor aduce şi o melodie nouă?
Ca în fiecare an, o  să fie mai multe lansări de melodii și videoclipuri, dar vrem să vă surprindem cu acestea.
La „Fans Like Award”, singura categorie de la Media Music Awards la care publicul poate vota, cine este până acum pe primul loc?
Pe primul loc se pare că este Andra deocamdată , dar până în 15 septembrie se mai pot întâmpla multe. Chiar astăzi am lansat o nouă categorie unică în lume „BEST FAN” . Această categorie oficială de la Facebook o să premieze cel mai mare fan, acesta urmând să primească premiul pe scena MMA, de la artistul preferat.
Este un avantaj pentru fani şi un dezavantaj serios pentru organizatori faptul că anul acesta nu se mai pot vinde bilete la evenimentele din Piaţa Mare?
Consider că de ambele părți sunt avantaje și dezavantaje, dar nu vreau să insist prea mult pe acest subiect. Important este că, după o muncă foarte grea, de un an de zile am reusit să ne ținem de promisiune, și anume, să nu lăsăm această măsură să afecteze evenimentul în niciun fel.
Câţi artişti vor cânta la Media Music Awards anul acesta şi câţi îşi vor lansa melodii pe scena de la Sibiu?
Aproximativ 30 de artiști cântă pe scena Media Music Awards anul acesta și, în premieră, vă dezvălui faptul că o să avem din nou un artist internațional, al cărui nume încă nu îl comunicăm.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Retrospectivă. Primarii Sibiului 1990 – 2024

Activitatea Primăriei Sibiu, după Revoluția din 1989, se împarte în două perioade distincte: înainte și după Klaus Iohannis, în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect