19.1 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

FOTO: 3 ani de activitate pentru C.R.R.P.H. Mediaș, de Ziua Internațională a Persoanelor cu Handicap

Cele mai citite

3Centrul de Recuperare şi Reabilitare pentru Persoane cu Handicap din Mediaş a sărbătorit miercuri, Ziua Internaţională a Persoanelor cu Handicap. Cu această ocazie, beneficiarilor le-au fost prezentate diverse programe artistice, cum ar fi: colinde, poveşti moraliste, poezii de iarnă, jocuri colective sau momente umoristice.

Programul manifestărilor a debutat cu vizitarea centrulu și a continuat cu prezentarea principalelor realizări ale Centrului, o expoziţie cu lucrări executate de beneficiari şi un program artistic oferit de beneficiari.

Totodată, ziua de 3 decembrie este una specială pentru centrul medieșean, nu doar pentru că este sărbătorită Ziua Internaţională a Persoanelor cu Handicap, ci și pentru că în această zi se împlinesc 3 ani de la înființarea acestuia.

Întrebat ce înseamnă acești 3 ani pentru beneficiari, dar și pentru propria persoană, directorul instituției, Mircea Brînda a răspuns:

„Pentru beneficiari, C.R.R.P.H. Mediaş îi defineşte şi îi reprezintă. Acum trei ani, ei au primit o nouă șansă, o nouă etapă în care au trecut. Majoritatea beneficiarilor realizează sarcini de lucru prin terapie, pe care nici nu le imaginam acum trei ani. Aceştia îşi manifestă creativitatea şi dorinta de frumos, dar şi învaţă activităţi care le-ar putea fi de folos în viitor. Pentru mine, în calitate de director, C.R.R.P.H. Mediaş reprezintă locul unde mă simt ca acasă, locul unde am încercat şi încerc să mă dedic cu pasiune şi devotament în interesul beneficiarilor. Aici facem o mulţime de lucruri frumoase, cu care să ne mandrim în faţa comunităţii”.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Cum sărbătoresc sașii din Cisnădioara sărbătorile de Paște

În inima Transilvaniei, în preajma sărbătorilor pascale, aromele hencleșului se răspândesc în locuințe și în fiecare casă își are...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect