12.2 C
Sibiu
joi, martie 28, 2024

Mesajele autorităților județene, cu ocazia sărbătorii Sfântului Nicolae

Cele mai citite

icoana-sfantul-nicolae-catedrala-din-cernauti~3729047Ioan Cindrea, preşedintele Consiliului Județean Sibiu

„Sărbătorile de iarnă, cele mai populare și iubite de peste an, încep pe 6 decembrie, când toți creștinii îl sărbătoresc pe Sfântul Nicolae. Sunt momente de bucurie pentru cei mici, dar și pentru cei mari. Sunt momente care ne fac mai buni și mai atenți la cei din jur. Iar starea de bunătate ne face căștigători. Cu atît mai mult cu cât numele Nicolae înseamnă ”obșteasca biruință” sau ”victoria poporului”. Să fim fericiţi și sănătoși alături de cei dragi de Sărbători și să lăsăm grijile deoparte pentru a ne bucura de aceste sfinte sărbători. Iar tuturor celor care își sărbătoresc onomastica de Sfântul Nicolae le doresc, în numele Consiliului Județean Sibiu și al meu personal, multă sănătate, împlinirea dorințelor și un călduros ,,La mulţi ani!”.

Ovidiu Sitterli, Prefectul Judeţului Sibiu

„Îl sărbătorim, în 6 decembrie, pe Sfântul Ierarh Nicolae, marele făcător de minuni. Ziua de astăzi nu este doar un prilej de bucurie, ci şi un moment de reflecţie pentru fiecare dintre noi. Sfântul Nicolae a fost un slujitor al semenilor săi, pe care i-a iubit, i-a mângâiat şi i-a ajutat când au fost în nevoie. În jurul nostru sunt oameni cărora le putem însenina sufletul dăruindu-le puţin din puţinul nostru. Vă doresc tuturor să retrăiţi bucuria de a dărui! Cetăţenilor judeţului Sibiu care poartă numele Sfântului Ierarh Nicolae le urez multă sănătate, linişte sufletească şi numai bucurii, alături de familie şi cei dragi! La mulţi ani!”.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Peste 18.000 de persoane din Sibiu au buletinele expirate

La finalul lunii februarie 2024, în Registrul național pentru evidența persoanelor, au fost înregistrate 18.630 de persoane cu acte...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect