13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Calea Guşteriţei intră în reparații. Un tronson va fi închis până la sfârşitul anului

Cele mai citite

Lucrările de modernizare a Căii Gușteriței încep în 23 martie, proiectul fiind finanțat din fonduri structurale. Tronsonul care va intra în reparații are aproximativ un km și este cuprins între sensul giratoriu de la Balanța și podul centurii ocolitoare peste râul Cibin. Celălalt tronson al străzii, cel dintre Balanţa şi Podul Gării, a fost reabilitat printr-un proiect anterior.
„Lucrările din cadrul contractului prezent au o valoare de 6.544.126,47 lei (TVA inclus) şi presupun modernizarea reţelelor de apă şi canalizare, a carosabilului şi trotuarelor, crearea de locuri de parcare şi trasarea de piste de biciclete pe ambele sensuri. Pe acest tronson este prevăzută şi modernizarea sistemului de iluminat public”, transmite Mirela Gligore, purtător de cuvânt Primăria Sibiu.
Trafic închis între podul centurii ocolitoare şi strada Ana Ipătescu
Constructorul va începe lucrul pe porţiunea dintre podul centurii ocolitoare şi strada Ana Ipătescu, iar pentru a permite execuţia lucrărilor, traficul se va închide de luni, 23 martie, până la sfârşitul anului. În prima etapă vor fi executate lucrări de apă şi reţele, apoi se va reabilita structura rutieră. Pe perioada închiderii traficului, Comisia de Circulaţie a aprobat ca rute ocolitoare strada Viitorului şi străzile secundare adiacente.
Trasee modificate pentru autobuzele 10,2, 118 și 115
Până la finalizarea lucrărilor, și mijloacele de transport public vor circula de asemenea pe un traseu modificat, oprindu-se la sensul giratoriu de la Balanţa. Autobuzele afectate de aceste schmbări sunte cele care circulă pe traseul 10, 2, 118 şi 115. Orarele modificate vor fi afişate şi în staţii, ele putând fi consultate și pe site-ul www.tursib.ro/news.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Vremea în aprilie: temperaturi mai ridicate decât cele normale perioadei

Pe tot parcursul lunii aprilie, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă.Săptămâna 1-8 aprilieValorile termice...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect