5.8 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Scandal violent azi-noapte la Coveș. Un cioban a înjunghiat patru tineri

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

cutitPatru tineri din localitatea sibiană Coveș au ajuns la spital, după o altercație cu doi ciobani din aceeași localitate. Cei doi din urmă au băut la o cârciumă din sat, iar la întoarcere spre stâna din afara localității Coveș, s-au întâlnit cu cei 4 tineri aflați într-o căruță. Ciobanii au crezut că tinerii au venit la furat, iar până la agresiune a fost doar un pas. Unul dintre ciobani a scos un cuțit și a înjunghiat toate cele patru persoane.

Potrivit ISU Sibiu, un tânăr de 18 ani a suferit o plagă parietală, minorul de 15 ani o plagă în regiunea scapulară, un altul de 18 ani a fost tăiat la antebraț, iar ultimul și cel mai grav a fost o personă de 20 de ani, care a fost găsit de echipajele SMURD inconștient.

A fost transportat la Spitalul Clinic Județean Sibiu, a suportat o intervenție chirurgicală, iar pentru moment starea acestuia este stabilă.

„Pacientul a ajuns la spital cu plagă înjunghiată în zona abdominală, în șoc hemoragic și traumatic. A fost operat de urgență, după care a fost dus pe secția Terapie Intensivă. Este sub efectul anesteziei și intubat. Starea pacientului este stabilă, iar medicii iau în calcul posibilitatea să îl detubeze, dacă va evolua favorabil”, a declarat pentru Ziarul Sibiu 100 %, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean Sibiu, Decebal Toderiță.

„În jurul orei 03.00, echipaje SMURD și SAJ au fost solicitate să intervină în localitatea Coveș pentru salvarea a patru persoane de sex masculin, ce au suferit multiple răni în urma unor agresiuni. Primii trei au fost transportați la CPU Agnita, iar al patrulea la UPU Sibiu”, a explicat Bianca Săbău, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Potrivit reprezentanților IPJ Sibiu, altercația a fost spontană, s-a produs pe fondul băuturilor alcoolice și nu au existat altercații precedente.

„Toate persoanele au fost identificate, iar în prezent se efectuează cercetări pentru a fi stabilită încadrarea juridică a faptei, dar și măsuri legale care se impun de lege”, a explicat Luciana Balteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Încă 12 proiecte pentru dezvoltarea infrastructurii în județ

Adrian-Ioan Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a semnat, în ultimele 6 luni, 12 contracte de finanțare, în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect