7 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

FOTO: Un medieșean a supraviețuit după ce feribotul pe care se afla a luat foc

Cele mai citite

Incendiu feribot Spania.jpgClipe de coșmar pentru un medieșean care circula pe un vas ce avea destinația Mallorca-Valencia. Peste 160 de pasageri au fost evacuați marți, 28 aprilie, în urma unui incendiu izbucnit la feribotul ce aparținea companiei Transmediterranea Acciona. În total au fost rănite șapte persoane, patru pasageri intoxicați cu fum au fost transportați cu elicopterul la spitalul din Son Espases, iar alte trei persoane au primit îngrijiri medicale.

Medieșeanul Constantin Bădiță se afla pe vasul groazei în momentul incendiului. Acesta spune că cel mai important lucru este că a scăpat cu viață.

„Eram pe vasul care a luat foc. Circulam spre Valencia. Pe vasul care a venit în ajutorul pasagerilor de pe feribotul în care mă aflam eu, era un alt medieșean, din cartierul Gura Câmpului. Eu eram cu un TIR pe feribot, mergeam la Valencia. După 12 ore au reușit să controleze focul. TIR-ul este și acum pe feribot, o să văd ce a rămas din el când vor aduce feribotul în port. Am scăpat, asta este cel mai important. Ușor nu a fost”, a explicat Constantin Bădiță.

Până în acest moment nu se cunosc cauzele incendiului, izbucnit în compartimentul mașinilor.

Incendiu feribot Spania 1.jpg

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Se apropie prima minivacanță din acest an. Vor fi o grămadă de zile libere

Se apropie cu pași repezi prima minivacanță din acest an, care va "lega" ziua de 1 Mai cu a...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect