4.1 C
Sibiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Peste 8000 de spectatori la ultima ediție a Poveștii Naiului

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Peste 8.000 de spectatori au ascultat aseară, în Piața Mare, ultima ediție a spectacolului Simply The Best – Povestea Naiului. Timp de două ore și jumătate, Radu Nechifor și invitații săi au oferit tuturor celor prezenți un spectacol de care, cu siguranță, își vor aminti mult timp de acum înainte.
Cei peste 40 de artiști prezenți pe scenă au prezentat cinci genuri muzicale diferite, toate unite de către un singur element comun: naiul. S-a cântat jazz cu Ozana Barabancea, singura artistă prezentă pentru al treilea an la rând în concert, invitata pentru pop-rock a fost Delia, iar Cvintetul Vocal Anatoly a oferit moment de muzică clasică și folclor. Unul dintre momentele care au încins atmosfera în Piața Mare a fost cel în care Radu Nechifor și DJ Johnny DaMix, au îmbinat naiul cu muzica electornică.
Punctul culminant al concertului de aseară a fost când pe scenă a urcat Maestrul Gheorghe Zamfir. Regele Naiului alături de Radu Nechifor, fostul său elev eminent, așa cum a spus chiar maestrul, au emoționat publicul, de la mic la mare.
De neuitat a fost și momentul acrobaților Maxim Danilov și Veronica Râpă, care au prezentat publicului un număr de dans contemporan care a ținut spectatorii cu sufletul la gură la fiecare aruncare și fiecare prindere.
Proiectul Simply The Best – Povestea Naiului s-a încheiat cu succes. Evenimentul a fost organizat de Asociația Internațională de Tineret Become și cofinanțat de Consiliul Local Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Banca Națională a României și-a deschis porțile

În contextul aniversării a 144 de ani de la înființare, Banca Națională a României a organizat cea de-a patra...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect