1.2 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Strada Avram Iancu, închisă pentru reparaţii

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

De marţi, 28 iulie, strada Avram Iancu se închide pentru reparaţii. Restricția este valabilă până în 14 septembrie. Potrivit contractului, vor fi reasfaltate carosabilul și trotuarele, iar bordurile vor fi înlocuite. Tot din această săptămână, 3 străzi din cartierul Valea Aurie intră în reparații, însă lucrările vor fi executate sub trafic. Este vorba de străzile Agârbiciu, Crinţ şi Sibiel, unde până la sfârşitul lui septembrie, constructorul contractat de Primăria Sibiu va înlocui bordurile, stratul de asfalt de pe trotuare şi va turna un strat de asfalt pe carosabilul amenajat în prezent cu beton.
Pe 4 străzi vor fi înlocuite conductele de gaz
Pe străzile Petrila, Azilului, Țiglarilor și Calea Turnișorului au fost aprobate lucrări la rețelele de gaz. Potrivit avizului Comisiei de Circulație, compania va efectua lucările de înlocuire a conductelor de gaz în următoarele intervale: Petrila (23 iulie – 23 septembrie), Azilului (24 iulie – 23 septembrie), Ţiglarilor (27 iulie – 31 octombrie) şi Calea Turnişorului (27 iulie – 31 octombrie). Lucrările nu vor necesita închiderea străzilor, fiind executate sub trafic.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect