15.2 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

A murit fostul director Romgaz, Marcel Piteiu

Cele mai citite

Marcel Piteiu a încetat din viață aseară, în urma unui infarct, la vârsta de 61 de ani.

Piteiu a deținut funcția de Director General Adjunct al societăţii Romgaz, iar apoi director general în perioada ianuarie 2009 – ianuarie 2012. În 2014, Agenția Națională de Integritate (ANI) a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaș în vederea cercetării sale pentru săvârșirea infracțiunilor de conflict de interese și fals în declarații.

Piteiu a fost angajat al companiei Romgaz încă din anul 1984, în funcția de geolog. El a absolvit Facultatea de Biologie, Geografie și Geologie, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

Piteiu a deținut și funcții politice, printre care cea de deputat și președinte al organizației PDL.

Marcel Piteiu s-a născut la 5 aprilie 1954, era căsătorit şi avea un copil.

Doliu PNL MediasDoliu la PNL Mediaș
În urma veștii că Marcel Piteiu a încetat din viață aseară, liberalii medieșeni au arborat drapelul negru la sediul partidului PNL.
Mesaje de condoleanțe, din partea politicienilor medieșeni

„Un om extraordinar. Ce poţi să spui altceva? Dacă toţi oamenii ar fi ca Piteiu, lumea ar fi infnit mai bună. M-a bulversat această veste”, a declarat edilul-șef al municipiului Mediaş.

„Pentru mine şi cred că pentru toţi cei care l-au cunoscut pe domnul Marcel Piteiu, vestea morţii domniei sale este foarte tristă. Îl cunoşteam de mulţi ani şi îl respectam. În anul 2008 am făcut echipă atunci când am candidat la alegerile parlamentare. Îmi este greu să vorbesc la trecut de domnul Marcel Piteiu. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanţe familiei”, a declarat deputatul Gheorghe Roman.

La rândul său, senatorul Viorel Arcaș a declarat: „Pentru mine este un adevărat șoc. Am avut ocazia să vorbim acum câteva zile la o nuntă. A fost un om de cuvânt întotdeaua. Un om adevărat, care a făcut multe pentru oraș. E o adevărată tragedie. A fost un om deosebit, care a ajutat multă lume. Chiar dacă am fost adversari politici, a fost un om de excepție. Vreau să transmit sincere condoleanțe familiei și Dumnezeu să îl odihnească”.

Marcel Piteiu va fi înmormântat miercuri, la ora 13:00, în Mediaș.

Dumnezeu să-l odihnească!

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Retrospectivă. Primarii Sibiului 1990 – 2024

Activitatea Primăriei Sibiu, după Revoluția din 1989, se împarte în două perioade distincte: înainte și după Klaus Iohannis, în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect