5.1 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

S-a răsturnat cu mașina pe malul Târnavei Mari din Mediaș

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Un grav accident de circulație a avut loc miercuri după-amiază pe șoseaua de centură a Mediașului. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului într-o curbă la stânga, a lovit bordura de pe marginea drumului și s-a răsturnat cu mașina, în apropierea podului peste râul Târnava Mare.

 

Atât şoferul cât şi femeia din dreapta au răni grave la mâini şi picioare.La faţa locului au ajuns asistenţii Ambulanţei şi SMURD Mediaş, care le-au acordat primele îngrijiri medicale celor două persoane rănite, după care le-au transportat la Compartimentul Primire Urgenţe Mediaş.

Ulterior,în cursul serii, tânăra aflată lângă şofer a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu, din cauza fracturii la mâna stângă şi alte traumatisme.

Potrivit subinspectorului Dragoş Dumitrescu din cadrul Poliţiei Rutiere Mediaş, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Accidentul este cercetat de lucrătorii Poliţiei Rutiere din oraş.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect