12.2 C
Sibiu
joi, martie 28, 2024

Tânăr băut s-a izbit cu mașina într-un stâlp și a fugit

Cele mai citite

Un tânăr de 24 de ani din Rășinari, băut la volan, s-a izbit cu mașina într-un stâlp iar apoi a fugit de la locul accidentului. Și-a abandonat în mașină doi prieteni, băuți și ei, și răniți ușor. S-a întâmplat, în cursul nopții, pe Calea Dumbrăvii, la ieșirea spre Rășinari, șoferul băut pierduse controlul mașinii la ieșirea dintr-un sens giratoriu. O oră mai târziu, tânărul s-a predat singur la poliție.
”Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la ieșirea dintr-un sens giratoriu iar autoturismul a intrat în coliziune cu un stâlp. La fața locului au fost găsiți doi bărbați răniți ușor și sub influența băuturilor alcoolice care afirmau că sunt pasageri. Aceștia susțineau că un alt bărbat a condus și a fugit.” a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu
După apoximativ o oră, șoferul vinovat s-a predat la poliție. Tânărul de 24 de ani nu a putut fi testat însă pentru a i se stabili alcoolemia pentru că se simțea rău. El a fost dus la spital pentru a i se recolta probe biologice de sânge și a rămas internat pentru că era și rănit.
În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit faptul că mașina implicată în accident era neînmatriculată și avea numere false.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Peste 18.000 de persoane din Sibiu au buletinele expirate

La finalul lunii februarie 2024, în Registrul național pentru evidența persoanelor, au fost înregistrate 18.630 de persoane cu acte...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect