6.1 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Super ofertă la joburi: aproape 1.400 de posturi

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

La nivelul judetului Sibiu sunt disponibile în ultima săptămână a lunii iulie un număr de 1.385 de locuri de muncă vacante oferite de 75 de angajatori. Din totalul locurilor de muncă, 185 se adresează persoanelor cu studii superioare, cum ar fi analist cumpărări, economist, inginer de sistem software, inginer electronist, inginer instalații pentru construcții, inginer producție, inginer textile, pielarie, programator, proiectant inginer mecanic sau specialist resurse umane, în timp ce 1.200 sunt pentru persoane fără studii superioare.
50 de joburi sunt pentru șoferi de autoturisme, camionete și autobuze, iar 59 de posturi sunt oferite pentru montatorii de subansamble. Alte 30 de locuri de muncă disponibile sunt pentru casieri, iar 41 de locuri de muncă pentru lucrătorii comerciali. 81 de posturi sunt oferite muncitorilor necalificați în industria confecțiilor, iar 31 de locuri de muncă sunt pentru magazineri. Ofertă bogată de locuri de muncă se înregistrează și la confecționerii-asamblori articole din textile, unde sunt oferite 60 de locuri de muncă, 66de locuri de muncă fiind oferite și pentru muncitorii necalificați la asamblarea și montarea pieselor. În același timp sunt oferite 20 de posturi pentru dulgheri și 267 de joburi pentru operator montaj linii automate. Sibienii aflați în cautarea unei slujbe mai au la dispoziție posturi de marochineri-confecționeri marochinărie după comandă, magazineri, inspectori de asigurări, ingineri electromecanici sau îngrijitori spații verzi.
Lista completă a posturilor disponibile poate fi consultată la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, strada Morilor numărul 51 A.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect