6.1 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Au furat bijuterii din aur și o sumă mare de bani

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Polițiștii medieșeni sunt pe urmele unui bărbat acuzat, alături de fratele său, de furtul unor bijuterii din aur și a sumei de 7.000 de lei. Cei doi au comis furturile luna trecută, fiind prinși de polițiști. Ei au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind prezentați apoi instanței de judecată cu propunere de arestare prventivă, judecătorii fiind de acord cu propunerea polițiștilor. Cum însă ordonanța de reținere expirase înainte de pronunțarea soluției de arestare preventivă, cei doi au fost puși în libertate, iar unul dintre ei este de negăsit. „Doi frați din Mediaș sunt cercetați de polițiștii Biroului Investigații Criminale din oraș, fiind bănuiți de săvârșirea mai multor infracțiuni. În fapt, cei doi bărbați în vârstă de 27 și 29 de ani, sunt bănuiți că în cursul lunii iulie 2016 ar fi comis două infracțiuni de furt, respectiv un furt din locuință și unul dintr-o societate comercială, fiind sustrase bijuterii și suma de 7.000 de lei. Polițiștii din Mediaș au reușit recuperarea completă a prejudiciului creat. Împotriva celor doi bărbați s-a dispus reținerea pentru 24 de ore, iar în data de 6 august, în urma prezentării în fața instanței s-a dispus arestarea preventivă a acestora pe o perioadă de 30 de zile, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
Întrucât până la pronunțarea soluției a expirat ordonanța de reținere, inculpații au fost puși în libertate, iar bărbatul în vârstă de 29 de ani a părăsit clădirea Judecătoriei Mediaș. Verificările efectuate până în prezent nu au dus la găsirea acestuia pentru executarea mandatului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Balteș.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect