9.1 C
Sibiu
sâmbătă, martie 30, 2024

Un minor de 17 ani a intrat cu maşina în gardul unei case, la Mediaş

Cele mai citite

Este incredibil ce a putut să facă în această dimineaţă un minor în vârstă de 17 ani. După o noapte de  beţie petrecută într-un club din municipiul Mediaş, a luat un autoturism, deşi nu avea permis de  conducere şi a plecat la plimbare. Aburit bine de alcoolul consumat, la un moment dat a pierdut  controlul maşinii şi a intrat in gardul unei case de pe strada Iuliu Maniu din oraş.

Din fericire, tânărul nu  s-a ales cu nici o rană, însă de frică a părăsit locul accidentului, fără să anunţe organele de Poliţie.  Acesta a fost găsit după aproximativ 3 ore, iar acum va trebui să dea mai multe explicaţii. Potrivit  poliţiştilor medieşeni, minorul va fi cercetat pentru conducerea unui autoturism fără a poseda permis de  conducere, pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat, părăsirea locului accidentului dar şi de  conducerea unui autoturism pe drumurile publice având în sânge o imbibaţie alcoolică peste limita  legală.

„În data de 30 august, în jurul orei 07:10, un băiat în vârstă de 17 ani domiciliat în municipiul Mediaş,  fără a poseda permis de conducere şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a condus pe strada  Iuliu Maniu din oraş un autoturism marca Opel neînmatriculat în circulaţie, iar la un moment dat a  pierdut controlul acestuia intrând în gardul unui imobil. În urma accidentului rutier a rezultat avarierea  gardului imobilului, fără a rezulta vătămari corporale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul  etilotest, rezultatul indicat de acesta fiind de 0,63 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Faţă de  conducătorul auto urmează să se facă cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile  publice a unui autovehicul neînmatriculat, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către  o persoană fără a poseda permis de conducere şi având în sânge o imbibaţie alcoolică peste limita  legală, precum şi pentru săvârşirea infracţiunii de părăsire a locului accidentului fără anunţarea  organelor de poliţie”, susţine subcomisarul Ion Mogoşan, şefului Poliţiei Rutiere Mediaş.

 

 

 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Înfrângere pentru FC Hermannstadt la Voluntari

FC Hermannstadt a pierdut la limită, scor 0-1, partida disputată vineri în deplasare, cu FC Voluntari.Ilfovenii au avut prima...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect