12.2 C
Sibiu
joi, martie 28, 2024

Câinii fac spectacol la Sibiu, în 18 septembrie

Cele mai citite

DogFest, evenimentul experiențelor canine, dă întâlnire iubitorilor de animale în perioada 3 și 24 septembrie în parcările magazinelor Hornbach și vine cu un concept special dedicat tuturor câinilor curajoși însoțiți de stăpânii lor. Dezvoltat de Royal Canin, evenimentul va cuprinde prezentări de rase, traseu de obstacole și demonstrații spectaculoase de dresaj, alături de multe alte provocări distractive.
Proprietarii de câini şi patrupedele lor au parte şi anul acesta de seria de evenimente din cadrul DogFest, organizate de Royal Canin încă din 2011. Toți participanții înscrişi în competiţie se vor bucura de premille oferite.
Și la această ediție, vizitatorii vor putea participa la concursurile de cunoaștere a raselor, dar și la o tombolă cu premii. Vor mai fi organizate, de asemenea, prezentări de rase, dar și un traseu cu obstacole pentru cei mai agili câini. Programul include și demonstrații impresionante de dresaj ce vor fi executate de specialiști în domeniu.
Cele șase evenimente DogFest se vor desfăşura în următoarele date, începând cu ora 11:

  • 3 septembrie – Hornbach Militari
  • 10 septembrie – Hornbach Balotești
  • 11 septembrie – Hornbach Berceni
  • 17 septembrie – Hornbach Brașov
  • 18 septembrie – Hornbach Sibiu
  • 24 septembrie – Hornbach Timișoara

 
„Ne bucurăm să putem organiza anual acest eveniment dedicat în totalitate câinilor.  De aceea, ne dorim ca la fiecare ediție să venim cu noi activități special gândite în jurul celui mai bun prieten al omului. Alături de partenerul nostru Hornbach, am putut crea spațiul perfect pentru un eveniment de o asemenea amploare”, a spus Raluca Murariu, Manager Key Accounts & Digital la Royal Canin Romania.
DogFest susține și încurajează iubitorii de câini spre adopția unui patruped ce își poate găsi stăpânul perfect în rândul participanților la eveniment. De aceea, începând cu anul trecut există posibilitatea de a adopta unul sau mai mulți prieteni patrupezi dintre cei aduși la eveniment de către Asociații.
„La ediția din 2015 am avut o participare record, de 400 de animale, care ne bucură și ne onorează. Astfel, sărbătorim unicitatea și frumusețea fiecărui câine și ne place să le oferim tuturor o nutriție echilibrată, bazată pe nevoile specifice ale fiecărei rase. Prin acest festival, ne dorim să aducem laolaltă câini și proprietari, pasionați dar si necunoscători, deoarece câinii chiar merită toată atenția și dragostea noastră” a adăugat Raluca Murariu.
Înscrierile se fac în ziua evenimentului pentru fiecare locație, iar cei care vor să fie la curent cu informații utile, pot să afle de pe pagina dedicată: www.facebook.com/RoyalCaninRomania/events.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Expoziția „Epoca de aur: Ieri, (azi) și mâine” de Andrei Pandele ajunge și la Sibiu

După București și Timișoara, expoziția de fotografie a lui Andrei Pandele, organizată de Universitatea Brighton (UK), Asociaţia Culturală Neo...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect