16.2 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Turiştii cu toxiinfecţie alimentară nu s-au îmbolnăvit de la mâncarea din hotel

Cele mai citite

Turiştii germani care au ajuns la spital cu toxiinfecţie alimentară nu s-au îmbonăvit de la mâncarea din hotel. Cel puţin asta susţin reprezentanţii unităţii de cazare. Turiştii au luat doar micul dejun la hotelul de lux la care erau cazaţi iar celelalte mese le-ar fi servit în oraş.
„Turiştii au fost cazaţi în sistem „bed and breakfast”, cazare şi mic dejun, iar pe perioada şederii lor în Sibiu nici unul nu a servit masa la niciun restaurant al hotelului nostru. În plus, în această perioadă, în cadrul hotelului sunt cazate peste 150 de persoane, care au servit cel puţin micul dejun, în acelasi regim ca aceşti turişti germani. Conducerea hotelului a luat decizia, imediat după incident, de a chema în control instituţiile abilitate ale statului pentru a clarifica dacă există vreo vină a hotelului în acest context. În urma controalelor efectuate de catre Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, Direcţia Sanitar Veterinară pentru Siguranţa Alimentelor Sibiu şi Direcţia de Sănătate Publică Sibiu s-a stabilit faptul că la hotel nu s-au constatat abateri de la normele legale în vigoare.” a transmis cnducerea hotelului
Cei şase turişti au primit îngirijir medicale la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Sibiu iar în cursul nopţii au revenit la hotel. De dimineaţă, aceştia au plecat spre Germania cu un avion.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

All 4 Sport Sibiu, noi performanțe la campionatele regionale de înot

Micii sportivi de la Clubul All 4 Sport Sibiu s-au întors cu rezultate notabile de la Campionatele Regionale de...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect