Acum citesti:
Trafic perturbat pe Aeroportul Sibiu din cauza vremii
Intreg articolul 1 minute de lectura

Trafic perturbat pe Aeroportul Sibiu din cauza vremii

• o cursa Tarom a fost anulata

Oficialii Aeroportului Sibiu anunta ca traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă.

„Deşi pe tot parcursul zilei a nins constant, prin intervenţia rapidă a utilajelor de deszăpezirea fost menţinută starea de operaţionalitate a pistei, platformei şi căilor de rulare. In condiţiile în care în restul ţării au fost înregistrate căderi masive de zăpadă, perturbările de trafic înregistrate au condus la perturbări în programul de zbor la AIS”, au precizat reprezentantii Aeroportului.

Potrivit acestora, aeronava Blue Air, care efectuează zborul de la Stuttgart spre Sibiu, cu numărul BMS330, având sosirea programată în mod normal la ora 14:00, va ajunge la ora 18:50.

Din acest motiv, plecarea spre Stuttgart, respectiv zborul BMS329, programat la ora 14:35, va avea întârziere, noua oră anunţată pentru decolare fiind 19:30.

Zborul Tarom cu numărul RO311, de la Sibiu la Munchen, cu plecarea programată la ora 18:25, a fost anulat. Toţi pasagerii au fost rerutaţi pe zboruri alternative.

Aeronava Wizzair, care ar fi trebuit sa ajunga în cursul nopţii trecute, la ora 00:40 de la Madrid, a aterizat la ora 15:00.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.