5.1 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Îmbulzeală la agheasmă. Peste 5.000 de oameni au participat la slujba de Bobotează din Piața Mare

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Peste 5.000 de oameni s-au îmbrâncit și s-au îmbulzit la agheasmă. De teamă că nu vor mai prinde apă sfințită oamenii s-au călcat în picioare. În îmbulzeală, o fetiță de 3 ani s-a pierdut de mama ei însă din fericire a fost găsită repede de jandarmi și recuperată în cele din urmă de mamă.

Ca în fiecare an, slujba de sfințire a apei a avut loc în Piața Mare din Sibiu unde s-au adunat credincioșii de la toate bisericile din oraș. Slujba a fost oficiată de către înaltpreasfințitul Laurențiu Streza, mitropolitul Ardealului împreună cu un sobor de preoți. Imediat după ce slujba s-a încheiat și a început împărțirea apei sfințite, în ciuda îndemnului mtropolitului de a sta liniștiți să aștepte agheasma, pentru că este suficientă pentru toată lumea oamenii s-au îmbrâncit și s-au îmbulzit de teamă că nu vor mai apuca să ia apă sfințită. Credincioșii au împins chiar și gardurile de protecție. În îmbulzeală, o fetiță de 3 ani s-a pierdut de mama sa. Aceasta a fost găsită de jandarmi iar în cele din urmă a fost predată mamei.  

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect