12.2 C
Sibiu
joi, martie 28, 2024

Taxa de parcare a fost majorată, la Mediaș

Cele mai citite

De la începutul acestui an taxa de parcare în municipiul de pe Târnava Mare a fost majorată. Dacă șoferii medieșenii achitau până la sfârşitul anului trecut 1,5 lei pentru 24 de ore, acum vor plăti 0,5 lei pe oră. De asemenea, au fost majorate și abonamentele lunare de parcare. Primul tip de abonament costă 30 lei/lună și este valabil pentru o parcare, iar cel de-al doilea costă 40 lei/lună și este valabil pentru toate parcările din oraș.

„Prin hotărârea de consiliu local 317/2013 tarifele la parcările publice au fost modificate începând cu data de 1 ianuarie 2014 însă din cauza unor probleme apărute pe parcurs, tarifarea s-a produs începând cu data de 8 ianuarie 2014, prin instalarea noului software al parcomatelor. Astfel taxa de utilizare a parcărilor pentru o oră este de 50 bani, iar pentru cele două tipuri de abonamente, 30 lei/lună pentru abonament valabil pentru o parcare şi 40 lei/lună pentru abonament valabil pentru toate parcările”, spun reprezentanții municipalității medieșene.

Taxa de utilizare a parcărilor se plăteşte doar la sistemul de autotaxare, utilizând parcomatele amplasate în apropierea locurilor de parcare.

 

 

 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Peste 18.000 de persoane din Sibiu au buletinele expirate

La finalul lunii februarie 2024, în Registrul național pentru evidența persoanelor, au fost înregistrate 18.630 de persoane cu acte...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect