Acum citesti:
Directorii de şcoli instruiţi să obţină autorizaţia de securitate la incendiu
Intreg articolul 1 minute de lectura

Directorii de şcoli instruiţi să obţină autorizaţia de securitate la incendiu

Inspectorii de la ISU au instruit directorii de şcoli cum să obţină autorizaţia pentru securitate la incendiu. Au participat la această întâlnire 39 de directori ai instituţiilor de învăţământ care au nevoie de obţinerea auorizaţiei pentru clădirile noi sau cele care au fost modernizate sau extinse.

„Având în vedere că termenul limită pentru obținerea avizului sau autorizației de securitate la incendiu este 30 iunie, cadrele ISU Sibiu au organizat un instructaj cu directorii unităților de învățământ din județul Sibiu, pentru a-i conștientiza asupra necesității respectării legislației în vigoare și a organizării modului de îndeplinire a cerinței esențiale securitate la incendiu. Activitatea a fost organizată la Colegiul Tehnic ”Independența” Sibiu, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean, acolo unde au participat 39 de directori ai instituțiilor de învățământ din județul Sibiu.” a declarat Ramona Nistor, purtător de cuvânt al ISU Sibiu

Inspectorii de la ISU le-au prezentat directorilor prevederile legale pentru avizare şi autorizare dar şi paşii care trebuie urmaţi pentru obţinerea documentelor.

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.