11.2 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Vreme rea și în intervalul următor

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Vremea instabilă se menține și în următoarele zile. Meteorologii spun că, de marți, 21 februarie, de la ora 05:00 și până miercuri, 22 februarie, ora 10:00 și în jdețul Sibiu se vor înregistra precipitaţii moderate cantitativ, ninsori şi strat de zăpadă consistent în zona de munte, dar și intensificări ale vântului și  polei. De asemenea, în intervalul menţionat, în centrul ţării, precum şi la munte vor fi precipitaţii moderate cantitativ şi se vor cumula local 10…15 l/mp şi pe arii restrânse 15…20 l/mp.
La munte vor predomina ninsorile şi, îndeosebi în nordul Carpaţilor Orientali, în Munţii Apuseni şi la altitudini mari în Carpaţii Meridionali, se va depune strat nou, consistent de zăpadă. În Transilvania se vor semnala precipitaţii mixte ce vor favoriza depunerile de polei.
Temporar vântul va avea intensificări în zona de munte, cu viteze de 50…60 km/h, iar pe creste rafalele vor depăşi 70…80 km/h, viscolind şi spulberând ninsoarea.
 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Sibianca Natalia Maria Rusu a câştigat Marele Premiu şi Trofeul Festivalului Naţional de Interpretare Vocală „Ilie Micu”

Natalia Maria Rusu, elevă a profesoarei Mariana Anghel de la Şcoala Populară de Arte şi Meserii „Ilie Micu” din...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect