Acum citesti:
Surprize de 8 Martie pentru studentele din căminele ULBS
Intreg articolul 2 minute de lectura

Surprize de 8 Martie pentru studentele din căminele ULBS

Băieții cazați în căminele Universității „Lucian Blaga” le-au pregătit o surpriză deosebită reprezentantelor sexului frumos, cu ocazia zilei de 8 Martie. Marți noaptea, în timp ce fetele dormeau, băieții și-au pus creativitatea și talentul la încercare, confecționând inimioare roșii din hârtie pe care au scris mesaje cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii.

„Ideea de a participa la această activitate pentru înfrumusețarea unei zile de primăvară pentru fetele din căminul 2, unde stau eu, m-a surprins și m-a și intrigat, fiind o oportunitate de a întâlni persoane noi. Sunt fericit pentru că am putut contribui la fericirea altor persoane din jurul meu, alături de ceilalți studenți. A fost pentru a doua oară când particip la o astfel de activitate și sunt convins că voi mai participa.  Vă doresc o primăvară frumoasă tuturor doamnelor și domnișoarelor din întreaga lume și să nu uitați că, voi femeile sunteți motorul vieții și al dezvoltării”, ne-a spus Costi Antonoiu, unul dintre studenții implicați la realizarea surprizei.

Băieții au lipit inimioarele cu mesajele de „La Mulți Ani” pe ușile camerelor în care stau  domnișoarelor. Iar, tinerele au văzut mesajele dimineața, când s-au trezit.  Fetele s-au bucurat de gestul făcut de băieți și le-au mulțumit. „Apreciez ideea administrației căminelor și gestul băieților de a realiza aceste inimioare și a le lipi pe ușile camerelor în care stau fetele”, ne-a spus Miruna Călinoiu.

”A fost un gest foarte frumos din partea lor. Le-am transmis felicitări băieților și ”La mulți ani!” fetelor”, a spus directorul general administrative adjunct, Ramona Todericiu.

Ziua dedicată doamnelor și domnișoarelor din ULBS va continua astăzi cu o petrecere organizată la Cantina Studențească.

8 Martie
17198768_1180615085369159_1846270527_n
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.