13.2 C
Sibiu
joi, martie 28, 2024

Mesaje cu ocazia zilei de 8 Martie

Cele mai citite

„În fiecare an ziua de 8 martie aduce în prim plan doamnele din familie sau din mediul profesional în care ne desfăşurăm activitatea. Imaginea femeii a fost întotdeauna una puternică, foarte bine definită. De la statutul de simbol al frumuseţii, al maternităţii şi al sensibilităţii şi până la statutul pe drept obţinut în mediul profesional, de la obiectul operelor de artă din trecut în care au impresionat prin expresivitate şi frumuseţe şi până la adevăraţi lideri în domeniile în care activează, doamnele sunt întotdeauna o prezenţă bine conturată. Toate aceste calităţi le remarcăm zilnic în doamnele din jurul nostru, însă de 8 martie facem din aceasta o sărbătoare. Cu această ocazie transmit tuturor doamnelor din Sibiu un sincer “La mulţi ani!” şi sper ca această zi să o petreacă alături de cei dragi lor”, este mesajul primarului Klaus Iohannis.

„Când spunem 8 Martie ne gândim la mame, la surori, la soții, la fiice, la prietene, la colege. Ne gândim la doamnele și domnișoarele care, nouă bărbaților, ne bucură și împlinesc viețile, ne sunt sau le suntem alături. Omagiul adus Femeii datează, așa cum îl știm și noi astăzi, din 1977 când Adunarea Generală a ONU a proclamat printr-o rezoluție Ziua Națiunilor Unite pentru Drepturile Femeilor și Pace Internațională. Pe lângă implicațiile sociale ale unei astfel de decizii care a consfințit egalitatea între sexe, rămâne bucuria de a sărbători, de a fi alături, la început de primăvară. De aceea, permiteți-mi să vă adresez și eu cu tot respectul cuvenit și din toată inima cele mai calde urări pentru această zi minunată, să aveți parte doar de bucurii, împliniri și sănătate. La mulți ani, stimate doamne și domnișoare!”, este mesajul președintelui Consiliului Județean Sibiu, Ioan Cindrea.

„Sărbătorim, în 8 Martie, toate femeile din viaţa noastră. Un sentiment unic, de nemărginită dragoste, îl purtăm celor care ne-au dat viaţă, ne-au ocrotit şi ne-au iubit necondiţionat. Recunoştinţă şi respect le datorăm doamnelor profesor care ne-au îndrumat paşii pe calea cunoaşterii. Un gând frumos, de preţuire, admiraţie şi recunoştinţă, se îndreaptă, în această zi, către toate doamnele din jurul nostru, colege sau prietene. Cu ocazia Zilei de 8 Martie, doresc să le urez tuturor femeilor din judeţul Sibiu multă sănătate, fericire, linişte şi împlinire alături de familie şi de toţi cei dragi. La mulţi ani!”, este mesajul prefectului Ovidiu Sitterli.

„Cu ocazia zilei de 8 Martie Casa Judeţeană de Pensii Sibiu urează tuturor doamnelor, domnişoarelor şi, în special, pensionarelor sistemului public de pensii un sincer La Mulţi Ani, o primăvară  frumoasă, fericire, multe împliniri, sănătate şi tot ceea ce este mai pur şi mai luminos în viaţă”, este mesajul Casei Judeţene de Pensii Sibiu.

„În fiecare primăvară, de 8 martie, gândul ni se îndreaptă, cu recunoștință, spre toate femeile din viața noastră. Mame și educatoare, soții și fiice, colege și alte femei implicate în activități instituționale sau în viața publică trezesc respect în familii și societate, datorită feminității, loialității și încrederii prin care își fac cunoscută prezența în societate. Tuturor le doresc sănătate, pace în familii și realizările pe care și le doresc în activitățile profesionale. LA MULȚI ANI!”, este mesajul senatorului PDL, Ion Ariton.

 

 

 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Două cutremure s-au produs, joi, în România

Două cutremure slabe s-au produs joi dimineaţa în zona Moldovei, în judeţul Neamţ, şi, respectiv, în judeţul Bacău.Primul seism...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect