Acum citesti:
Trei bărbaţi condamnaţi la închisoare prinşi de poliţişti
Intreg articolul 2 minute de lectura

Trei bărbaţi condamnaţi la închisoare prinşi de poliţişti

Trei bărbaţi daţi în urmărire după ce au fost condamnaţi la închisoare pentru infracşiuni grave au fost prinşi astăzi de poliţiştii din Sibiu. Aceştia au fost încarceraţi în cetrul de reţinere al IPJ.

„Trei bărbați au fost reținuți astăzi de polițiștii sibieni în baza mandatelor de executare a pedepsei cu închisoarea/În perioada 12 – 14 mai, din dispoziție Inspectorului General al Poliției Române, domnul chestor principal de poliție Bogdan DESPESCU, polițiștii din structurile operative ale Poliției Sibiene desfășoară ample acțiuni pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică.” a declarat Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu

Unul dintre cei trei indivizi are 28 de ani şi este din Cisnădie, el a fost condamnat la 1 an şi 3 luni de închisoare pentru lovire sau alte violențe și influențarea declarației. Tot pentru infracţiunea de lovire şi alte violenţe  fost condamnat la 1 an de închisoare un tânăr de 21 de ani din Avrig. Cel de-al treilea bărbat, a fost prins în localiatea Caşolţ. Sibianul de 30 de ani a primit o pedeapsă de 1 an și 8 luni de închisoare infracțiuni rutiere.

 

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.