Acum citesti:
Copil de 14 ani tâlhărit de o fată mai mare, i-a furat pantofii şi telefonul mobil
Intreg articolul 2 minute de lectura

Copil de 14 ani tâlhărit de o fată mai mare, i-a furat pantofii şi telefonul mobil

Un copil de 14 ani a sunat la poliţie după ce o fată mai mare cu trei ani i-a furat pantofii sport cu care era încălţat, telefonul mobil şi banii din buzunar. S-a întâmplat într-un apartament din oraş unde mai mulţi tineri erau erau împreună. Tânăra de 17 ani a fost reţinută de poliţişti şi este cercetată penal pentru tâlhărie.

„În seara zilei de 14 mai, în jurul orei 2000, Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că un minor de 14 ani a fost victima unei infracțiuni comise cu violență. În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu au stabilit faptul că minorul, în jurul orei 1500, în timp ce se afla într-un apartament împreună cu alți tineri, a fost deposedat prin violență de telefonul mobil, pantofii sport cu care era încălţat şi suma de 45 lei. Autoarea acestei fapte fiind o tânără de 17 ani, din municipiul Sibiu.” a declarat Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu

Poliţiştii au găsit-o pe fată în apartamentul respectiv, ei au reuşit să recupereze bunurile copilului dar şi cei 45 de lei iar tânăra a fost reţinută pebtru 24 de ore şi urmează să fie prezentată instanţei pentru luarea unei măsuri preventive.

 

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.