Acum citesti:
Tânără fără permis a făcut accident pe strada Ceaikovski
Intreg articolul 1 minute de lectura

Tânără fără permis a făcut accident pe strada Ceaikovski

O tânără de 24 de ani din Sibiu, fără permis de conducere,  s-a urcat la volan. Lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul în moemntul în care femeia a pierdut controlul maşinii şi a lovit o autoutilitară parcată pe strada Ceaikovski.

„În data de 14 mai, în jurul orei 1700, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au fost sesizați cu privire la producerea în municipiul Sibiu, pe str. Ceaikovski, a unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale, existând suspiciunea că unul din conducătorii auto nu posedă permis de conducere. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat faptul că o femeie în vârstă de 24 de ani, fără a deține permis de conducere, a condus un autoturism, iar într-o parcare a acroșat o autoutilitară parcată.” a declarat Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu

În maşină cu tânăra se afla şi proprietarul autoturismului care ştia că aceasta nu are permis de conducere. Astfel poliţiştii au întocmit două dosare penale, unul pe numele femeii pentru conducere fără permis iar celălalt pe numele proprietarului maşinii, pentru încredinţarea vehiculului unei persoane care nu deţine permis de conducere.

 

 

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.