15.2 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

GALERIE FOTO – Exerciţiu de alarmare la incendiu, în unităţile şcolare copşene

Cele mai citite

La toate unităţile de învăţământ cuprinse în structura Liceului Tehnologic „Nicolae Teclu” Copşa Mică au avut loc, în ultimele zile, exerciţii de evacuare cu tematica incendiu, conform programului de pregătire a elevilor pentru situaţii de urgenţă din anul şcolar 2017-2018. Exerciţiile s-au desfăşurat sub îndrumarea Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Copşa Mică Copşa Mică şi a reprezentanţilor PSI din unităţile şcolare.
Pentru ca exerciţiile să se desfăşoare în condiţii de siguranţă la toate locaţiile, acestea au fost monitorizate de către 10 membri ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Copşa Mică şi 2 membri ai Poliţiei Locale. După încheierea exerciţiilor în unităţile de învăţământ, preşcolarilor şi elevilor li s-au adus la cunoştinţă scopul unor asemenea exerciţii de evacuare, modul de comportare în timpul şi după ce au avut loc astfel de evenimente precum şi unele măsuri referitoare la sezonul rece.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Retrospectivă. Primarii Sibiului 1990 – 2024

Activitatea Primăriei Sibiu, după Revoluția din 1989, se împarte în două perioade distincte: înainte și după Klaus Iohannis, în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect