10.2 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

GALERIE FOTO – Axentiștii, spiriduși ai lui Moș Crăciun

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Pe parcursul anului școlar 2017 / 2018 se desfășoară Proiectul de parteneriat „Împreună cu Ioan Axente Sever”, parteneriat care reunește Liceul Teoretic „Axente Sever” din Mediaș și Școala Gimnazială din comuna Axente Sever. Acest proiect cuprinde mai multe etape de derulare și are ca scop dezvoltarea patriotismului local și stimularea interesului elevilor pentru activităţi caritabile și schimburi de experienţă.
O primă etapă a acestui proiect s-a derulat pe parcursul lunii decembrie, când elevii liceului medieșean au realizat pachete de Crăciun destinate copiilor din comuna Axente Sever. În ziua de 20 decembrie 2017 elevii claselor a X-a Instructor Sportiv și a XI-a Filologie s-au deplasat la Școala Gimnazială din comuna Axente Sever și s-au transformat pentru câteva ore în spiriduși ai lui Moș Crăciun. Însoțiți de doamnele diriginte Lenuța Moldovan și Diana Streza, liceenii au împărțit pachetele de Crăciun tuturor elevilor din învățământul primar. În rolul Moșului care le aduce prichindeilor cadouri s-a aflat Octavian Șerban din clasa a X-a Instructor Sportiv. Elevii liceului medieșean au fost răsplătiți de elevii din comuna Axente Sever cu un program specific sărbătorilor de iarnă, dar și cu o lecție de istorie locală oferită de strănepotul revoluționarului pașoptist Axente Sever.
Proiectul de parteneriat „Împreună cu Ioan Axente Sever” mai cuprinde vizite reciproce ale elevilor celor două unități de invățământ și participarea la activități didactice și extrașcolare. Proiectul se derulează in perioada 1 decembrie 2017 – 15 iunie 2018. „Mulțumim tuturor elevilor și cadrelor didactice din unitatea noastră de invățământ care s-au implicat în organizarea acestei acțiuni și care au reușit să fie spiriduși de Crăciun și să aducă bucurie pe chipul elevilor din comuna Axente Sever”, spun reprezentanții liceului medieșean.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: A murit bărbatul rănit grav în accidentul de pe A1

UPDATE: Bărbatul de 51 de ani, rănit grav în accidentul de pe A1 din zona Veștem, a decedat în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect