7.7 C
Sibiu
vineri, aprilie 26, 2024

Modernizări la rețeala de apă și canalizare pe strada Feleac

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Operatorul Apa Târnavei Mari anunță începerea lucrărilor de reabilitare a rețelei de apă și canalizare menajeră pe strada Feleac din municipiul Mediaș  Lucrarea, în valoare de 850.000 de lei, se va derula cu finanțare de la bugetul local al municipiului Mediaș. Investiția are în vedere reabilitarea rețelei de apă în lungime de 1.128 de metri liniari, executarea a trei cămine de apă, patru hidranți și branșamente la condominii. Reabilitarea rețelei de canalizare menajeră constă în executarea a 770 de metri liniari rețea canalizare menajeră, 26 cămine și 25 de racorduri la condominii.
Lucrările se vor desfășura de la intersecția străzii Turda cu strada 1 Decembrie și pe aleile aferente străzii Feleac. Lucrarea se va executa pe tronsoane, iar pe timpul derulării acesteia nu va fi necesară întreruperea circulației în zonă. Pe porțiunea de lucru vor fi semnalizări corespunzătoare, iar circulația se va desfășura în condiții de atenție sporită.
Lucrarea va fi derulată în perioada 16 aprilie 2018 – 30 iunie 2018. Proprietarii de garaje și de autoturisme din zona în care se vor desfășura lucrările sunt rugați să elibereze amplasamentul pe durata desfășurării execuției, pentru a nu obstrucționa accesul utilajelor și pentru a evita producerea de accidente.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Bronz și calificare la barajul pentru Olimpiada Internațională de Informatică pentru un elev din Mediaș

Rezultat excepțional pentru învățământul din Mediaș, un elev al Școlii Naționale de Gaz obținând o performanță remarcabilă.O medalie de...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect